Team

Copyright © All Rights Reserved.

Praktijk voor Shockwave Therapie

074-3762444


Wie is uw behandelaar?

Stroet shockwave certificering

U wordt behandeld door André Stroet MSc sportfysiotherapie.

 

Bij de behandeling worden de best mogelijke aktuele wetenschappelijke inzichten, Evidence based practice en Evidence based Medicine gecombineerd. Daar hoort ook bij dat de patient in samenspraak met behandelaar over de behandelingsmogelijkheden beslist (zie ook PubMed en PEDro).

 

 

André Stroet is ingeschreven bij het KNGF, CKR register en is BIG geregistreerd. In 2016 is hij afgestudeerd als Master of Science Sportfysiotherapie. De gehele afstudeerperiode en zijn case report zijn aan de shockwavetherapie gewijd. Posterpresentaties van de resultaten van zijn afstudeercasus en een effectonderzoek onder patienten van Fysiotherapie Delden waren te zien op het laatste NVMST congres in Zwolle. Sinds zijn interventie op het internationale SW congres in Milaan 2014 (publicatie: Shockwave in the Netherlands) worden Nederlandse Fysiotherapeuten ook toegelaten als volwaardig ISMST lid.

 

Andre Stroet heeft al ruim 15 jaar ervaring met shockwavetherapie en was daarmee een van de grondleggers van deze innovatieve therapie in Oost Nederland. Hij bezoekt regelmatig bij- en nascholingen op shockwave gebied in binnen en buitenland (Berlijn, Zurich, Salzburg, Milaan, München, San Sebstiaan en een masterclass in Londen) zodat u als patiënt altijd naar de meest recente wetenschappelijke kennis wordt behandeld. 


In samenwerking met Prof. C. Schmitz (München) is hij verantwoordelijk voor de shockwave cursussen van de Swiss Dolorclast Academy in Nederland. Hij is gecertificeerd door ATRAD, EMS Academy en de ISMST. Hij is aangesloten bij de NVMST en ISMST.