Impressum

Copyright © All Rights Reserved.

Praktijk voor Shockwave Therapie

074-3762444


Impressum

 

 

Verantwoordelijk voor de inhoud

 

André Stroet

Sluisstraat 3b

7491 GA Delden

 

Telefoon: 074-376 2444

info@shockwave-oost.org

 

Fotomateriaal voor zover mogelijk eigen materiaal, met toestemming materiaal van de EMS Academy en van Stutterstock.

 

Beroepsnaam: Master of Science (MSc) Sportfysiotherapie

 

Geregistreerd als KNGF en NVFS lid,

Opgenomen in het CKR

BIG geregistreerd

Aangesloten bij NVMST en ISMST

ATRAD, ISMST en EMS Academy gecertificeerd.

 

Disclaimer:

De inhoud van deze website is uitsluitend als aanvullende informatiebron bedoeld. De aangeboden informatie kan nooit de persoonlijke professionele mening van de arts/therapeut vervangen. Voor zover een hier genoemd gezondheidsprobleem zich voordoet dient de patient een een onderzoeksconsult met zijn arts of therapeut te maken. In ieder geval mag de hier opgeboden informatie niet leiden tot zelf-diagnostiek en/of behandeling.

De Shockwave praktijk is op generlei wijze verantwoordelijk voor beschadigingen en/of schade, die door de hier aangeboden informatie ontstaan.

 

Copyright:

Diverse tekstpassages, beeldmateriaal en overige publicaties, die op deze website te zien zijn, zijn met copyright beschermd. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke van de Shockwave praktijk mag geen materiaal gekopieert, verkocht, uitgeleend of op andere wijze verveelvoudigd worden.

 

Aansprakelijkheid:

Ondanks zorgvuldige controle nemen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud daarvan zijn uitsluitend de webhouders verantwoordelijk.